Taxi till Stockholm Arlanda flygplats

Vill du åka taxi till Arlanda flygplats?

Med Metro taxi Stockholm kan du tryggt och enkelt boka taxi din resa till och från Arlanda flygplats. Vi har väl fungerande rutiner när vi hämtar och lämnar våra kunder på Stockholm Arlanda flygplats.
 
 
Flyger du till Stockholm Arlanda flygplats bevakar vi din ankomst via Arlanda.se och din taxi finns på plats när du landar. Föraren möter dig med en namnskylt och följer dig ut till din taxi.
 
Reser du till Stockholm Arlanda flygplats så hämtar vi dig i godtid. Vår växel hjälper gärna till att bestämma vilken tid som passar bäst för hämtning så att du är framme i godtid för din incheckning. Vi har fasta priser på de flesta sträckor till och från Stockholm Arlanda flygplats.

Billiga Taxiresor mellan Stockholm och Arlanda flygplats - Fasta Taxi Priser

Vi erbjuder våra kunder billiga taxiresor mellan Stockholm och Arlanda vid betällningen via växeln (08-140000) eller online bokning.

 
Väntetider vid flygplats
Nedanstående väntetider gäller vid förbeställd hämtning på Stockholm Arlanda flygplats, från det att planet landar. Metrotaxi utgår från Luftfartsverkets information om flygplanens landningstider.

Vid förbeställning på Stockholm Arlanda flygplats

20 minuters väntetid ingår i priset vid hämtning på inrikesflyg.
30 minuters väntetid ingår i priset vid hämtning på utrikesflyg.

Slipp besväret med att hitta parkering, åka flygbuss eller tåg! Beställ med Metro Taxi Stockholm till Arlanda flygplats redan idag.

 
Metro taxi från Stockholm till Arlanda Flygplats