Våra tjänster

Våra tjänster Metro Taxi Stockholm

Metro Taxi Stockholm har ett brett utbud av olika tjänster och vi kontinuerligt förbättrar och utvecklar dem. Våra tjänster omfattar taxi och buss resor till flygplatsen (upp till 20 personer gruppresor), guidade turer, budleveranser samt flera anpassade tjänster som syftar till att ge dig och dina gäster en bekväm och trevlig upplevelse.
 
Med Metrotaxi kan du tryggt och enkelt boka din resa, antagligen genom att ringa våran växel på 08-14 00 00 eller så kan du boka din resa direkt genom vår bokningssida.

Webbokning Metro Taxi i Stockholm

Vi på Metro Taxi erbjuder på våran hemsida tjänsten Webbokning. Där kan du enkelt lägga din beställning genom att:
  • Ange namn och mobilnummer.
  • Platsen du vill bli upphämtad på och din slutdestination.
  • Vilket datum resan gäller.
  • Vilken bil du önskar att få.
  • Behöver du en barnstol eller något liknande? Fyll i detta under kategorin extra.
  • Saknade du något som du behöver till din resa? Skriv då detta i övrigt.
 
Obs: Det tar ca. 15 minuter för din bokning att behandlas.

Budleveranser Metro Taxi Stockholm

Metro Taxi utför leveranser över hela landet. Vi garanterar våra kunder snabba leveranser till ett bra pris. Kontakta Metro Taxis växel på 08-14 00 00 med din förfrågan, för beräkning av ett fast pris.

Fasta priser Metro Taxi Stockholm

Metro Taxi erbjuder fasta priser till och från Arlanda, Bromma och Skavsta flygplats. Aktuella priser hittar du här. Om du har flera adresser innan din slutdestination, så går dessa resor på taxameter.

Exempel: Fast pris från Stockholm till Arlanda flygplats 420:- kr

VIP taxa Metro Taxi Stockholm

Vi på Metro Taxi gynnar våra kunder med VIP taxa vid beställning. Med VIP taxan åker ni:
  • 15% billigare på vardagar.
  • 7% billigare på helgdagar.
  • 5% billagare på helgnätter.

Miljöbil Metro Taxi Stockholm

När du beställer din taxiresa hos oss, ser vi till att i första hand skicka en miljöbil till dig, men finns ingen miljöbil tillgänglig skickar vi närmaste lediga bil. Vi på Metro Taxi bryr oss om miljön och vårt mål är att under 2013/14 ska hela bilflottan bestå av miljöbilar!

Minibuss Metro Taxi Stockholm

Vi på Metro Taxi erbjuder även transporter med upp till 20 personer. Behöver du eller ditt företag ett transportmedel för en större skala, tveka då inte att ringa vår växel på 08-14 00 00. Här finner du våra priser.
 
OBS: Vill du boka en Transport för mer än 14 personer? Var då vänlig att ringa vår telefonväxel på 08-14 00 00 för aktuella priser.